Izjave pacientov

Operacija dioptrije je spremenila moje življenje
Izjave pacientov

 

 • TINA TRSTENJAK - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

           aktualna olimpijska, svetovna in evropska prvakinja v judu

 

          

 

 • NINA DJORDJEVIČ - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE
           aktualna članska prvakinja v skoku v daljavo

 

 

          

 

    

 

 • KUMER ANJA - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

Zahvala s torto SMILE !!

 

 

 

 

 • SIMON BRUS - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

Zelo zadovoljen, že teden dni po operaciji sem lahko delal vse treninge in normalno živel. Operacija je bila hitra in sproščena, saj so vsi prijazni, umirjeni in tudi sestra te za roko drži. Dr. Drev je pa "faca".

 

 • JOŽEFA PEKAROVIČ dr. med., specialistka splošne in plastične kirurgije  - operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

Z operativnim posegom sem izredno zadovoljna. Pričakovanja so bila manj optimistična. Hvala, hvala. Operacijo vsakemu toplo priporočam.

 •  TOMAŽ FIJAVŽ - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Zelo zadovoljen, od prvega dne, ko sem prišel na posvet do zadnjega. Ko bom prvič stopil v svet brez očal, vsaj kar se tiče očal z dioptrijo. Zdaj so na vrsti sončna. :)

 •  ANTOLIN KORNELIJA - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Zares neverjetno je, kaj vse nam omogoča napredna tehnologija. Kadar pa je ta tehnologija združena še z prijaznostjo, strokovnostjo in izkušnjami, torej s tistim, s čimer bi sama opisala dr. Dreva, ter z izjemno prijaznostjo in toplino sester Maje, Mateje in Marine, takrat si lahko prepričan, da si v najboljših rokah. Pri nečem tako pomembnem, kot so naše oči, res ne gre tvegati in zato se brez dvoma odločiš za najboljše na tem področju - za VIDIM očesni center v Celju.

 •  DANIJEL STJEPČEVIĆ -operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Osebje izjemno prijazno, doktor je bil izjemno temeljit, poseg brez bolečin in hiter. Priporočam vsem, ki razmišljajo o tem posegu. Pohvale vsem! 

 •  TANJA VERTNIK PRODAN -operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Moje izkušnje z samo operacijo in osebjem v centru Vidim so da lahko izrečem same pohvale za prijaznost, profesionalnost in se sprašujem zakaj se za operacijo nisem odločila že prej. Vse zahvale komplet osebju centra VIDIM ter g. dr. Drev in g. dr. Tomec. 

 •  MAGDA MAJES -operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

Sem zelo zadovoljna. Kar nekaj časa sem oklevala in govorila, da se bom operirala, ampak po drugi strani pa me je bilo tega strah, bili so dvomi, kaj pa če bo še slabše ali če oslepim... Sedaj vidim in če bi se morala še enkrat odločiti, ne bi oklevala. V službi vsem, ki se za to zanimajo priporočam, delim to izkušnjo z njimi. Res sem zelo zadovoljna. 

 

 •  NINA GOREČAN - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Po operaciji je moj vid perfekten, vsakodnevno vstavljanje leč je preteklost. Operacija je potekala super, priprava na operacijo je bila zelo dobra, zato je bil kakrškoli strah odveč. Hvala celotnemu timu!

 

 •  LILJANA GAČAR - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Neboleča operacija, pekoč občutek le po operaciji, sicer pa zelo zanimiva izkušnja. Vidim :) 

 

 

 •  EVA JESENIČNIK - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Zelo sem zadovoljna s storitvijo Centra Vidim. Vso osebje je poleg profesionalnega odnosa tudi zelo toplo in ustrežljivo, za kar se iskreno zahvaljujem. Posebna zahvala pa tudi dr. Tomcu in dr. Drevu, da sta mi omogočila lepši pogled na svet. Hvala!

 

 • MATEJ KRAMBERGER - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

S storitvijo sem zelo zadovoljen.

 

 

 •  ŽIVA LETNAR - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

S storitvijo sem zaenkrat zelo zadovoljna. Ves postopek od prvega sprejema do zaključka je potekal zelo profesionalno. Osebje je izredno prijazno in hkrati zelo dobro poučeno o storitvi, ki jo nudi. Sama operacija je bila zame popolnoma neboleča, hitra. Sama pooperativnih posledic nisem imela in sem se zelo hitro vrnila v svoj vsakdanjik. Vid je odličen, tudi bleščanja ni.

 

 • NUŠA SOLAR - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Super je! Vidim brez očal, nič več leč, brez bolečin. Prva 2 dni je bilo malo neprijetno, ampak je mala cena ta to, kako super je zdaj. Hvala doktorju in prijaznim sestram! Naredijo izkušnjo karseda prijetno :)

 

 •  MATEJA LUMARE - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

S storitvijo sem zelo zadovoljna, saj vidim brezhibno že dan po operaciji. Operacija ni bila prav nič boleča. zahvaljujem se Vidim centru za profesionalnost in prijaznost.

 

 

 • BARBARA VALONTE - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

V Očesnem centru Vidim sem bila, kot prvo zelo zadovoljna z prijaznostjo osebja in s hitro obravnavo prvega pregleda. Prav tako z seznanitvijo posega in časom, ki si ga je vzel doktor. Dobila sem vse potrebne informacije, ki so me zanimale. Poseg je bil neboleč, okrevanje zelo hitro, proti pričakovanjem. Zato ga bom vsekakor priporočala vsem, ki jih to zanima. Ni mi žal, da sem se odločila za ta poseg.

 

 

 • TIMOTEJ MAJCENOVIČ - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Dr. Drev me spremlja odkar sem imel prve težave z vidom. Od vsega začetka pa do danes je bil vedno korekten, strokoven ter zanesljiv. Te lastnosti je prenesel na kolektiv in zadovoljen sem, da sem pred 18 leti prišel k njemu s težavami in jih z njim tudi uspešno končal.

Poseg je bil hiter in neboleč. Vsakomur, ki si želi življenje nadaljevati brez očal mu poseg toplo priporočam.

 

 

 • DANIJELA ŽERDIN - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Z lasersko operacijo ReLEx - SMILE sem zelo zadovoljna, vidim odlično, priporočila bi operacijo vsem, ki imajo težave z vidom. ŽIVLJENJE BREZ OČAL JE PREČUDOVITO!

 

 

 

 • ANDREJ ŽABERL - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Operacija je presegla moja pričakovanja. Z visoke - dioptrije vidim sedaj popolno. Vsa ekipa je pokazala izjemno prijazen in profesionalen odnos. Operacijo SMILE bom priporočil še znancem in prijateljem.

 

 

 

 • LARA KOVAČEC - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

  

    

S posegom sem zelo zadovoljna. Na začetku sem imela težave s suhimi očmi, vendar se je ta težava sčasoma popolnoma odpravila. Medicinske sestre in zdravnik so zelo prijazni in z veseljem obrazložijo kako poteka poseg in odgovarjajo na vsa morebitna vprašanja pacientov. Poseg je bil neboleč in neverjetno hiter.

 

 

  

 • RUDI HRASTOVEC - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

S stroritvijo sem 100% zadovoljen (zaenkrat ;-) hec). Prijaznost osebja, torej medicinskih sester in zdravnika je maksimalen. Veliko mi je pomenilo vzdušje v peracijski dvorani (še posebej, ko me je sestra držala za roko med delom laserja). Zelo pozitivni so bili tudi klici po operaciji, v katerih so me spraševali, kako se počutim in če so kakšni zapleti. SKRATKA SUPER! LE TAKO NAPREJ! :-)

 

 

 • KARMEN PUHAR - operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

S storitvijo sem zelo zadovoljna. Po posegu se mi je kvaliteta življenja dvignila, sedaj sem bolj sproščena saj me očala ne ovirajo pri vsakdanjih opravilih in športu. Zahvaljujem se osebju, posebno dr. Drevu za vso strokovnost in prijaznost. Hvala!

 

 

 

 

 • VANJA ŠIMENKO - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

    

Z opravljeno operacijo ReLEx SMILE sem izredno zadovoljna, saj sem že dan po posegu videla dobro, brez bolečin ali drugih večjih težav. Poseg so mi predstavili zelo natančno in odgovorili na vsa vprašanja ali pomisleke. Hvala dr. Tomec in celotni ekipi za to, da ponovno vidim brez očal ali leč.

 

 

 

 • TEODORA MEDVED BERK - operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

Zadovoljstvo je enkratno. Najprej sem bila operirana na desnem očesu, štiri leta kasneje še na levem. Rezultat je odličen. Nobenih komplikacij. Oba posega povsem neboleča, vid odličen. Priporočam poseg vsakemu. Zaupajte se v celoti odličnemu operaterju. Hvala celotni ekipi za prijaznost!

 

 

 

 • STOJAN BALOH - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

  

Z vašo operacijo in osebjem sem izredno zadovoljen. Še posebno z dr. Drevom in sestro Urško. Želim vam še veliko uspehov ter da bi spremljali vse svetovne dosežke in jih prenašali čim več v SRS. Hvala in srečno!

 

 

 

 • STANISLAV KOŠALIN - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

Zelo prijazno osebje, operacija je potekala brez vseh bolečin, skratka vse je bilo super - HVALA VAM - VSEM.

 

 

 

 • NIKO POTOČNIK - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

    

Z vašo storitvijo sem zelo zadovoljen. Takšnega uspeha si pa nisem pričakoval. Nadvse sem zadovoljen.

 

 

 

 

 • ŠUČUR ŽIVKO - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče,  prej dioptrija - 20 
         

Po obisku očesnega centra VIDIM sem se ponovno rodil. Sedaj vidim veliko bolje. Vidim nekaj kar nisem videl. Vidim svobodo, vidim svetlost, ušel sem iz teme, ki me je spremljala vse moje življenje. Vidim tudi tisto kar ne bi smel videti. 

Kar se pa tiče osebja v očesnem centru Vidim. To pa je nekaj kar manjka, ne samo v Sloveniji, ampak celemu svetu. Njihova požrtvovaljnost, ustrežljivost, njihova toplina, skrb za pacienta, ljubezen do svojega dela, pozitivna energija, ki poka po šivih. To in še marsikaj bi se našlo...

Nisem našel ene slabe stvari. Gospod dr. Drev pa vrhunski strokovnjak in človek na pravem mestu. Hvala, ker si mi omogočil, da drugo polovico svojega življenja preživim bolje. Hvala vsem.

 

 

 

 • STRNIŠNIK SREČKO - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče,  prej dioptrija D +0,75, C -0,25

 

Dne 17.07.2015 sem se odločil za operacijo desnega očesa. Že dalj časa sem imel problem z dioptrijo, ki se je počasi povečavala. Zelo me je motilo pri opravljanju mojega dela, ki je zelo precizno, prav tako pri vožnji avtomobila in letala pri odčitevanju raznih podatkov z instrumentov. Po tem posegu sem zelo zadovoljen, stanje je povsem drugačno, normalno berem, kar prej nisem.

 

 • SANJA SAVIĆ - operirana po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

  

Če bi se ponovno odločala za isti poseg, bi to storila brez razmišljanja. Občutki po operaciji so fenomenalni, skratka ne da se jih opisati. Osebje očesnega centra prijazno, ustrežljivo. Vse pohvale in hvala vsem iz srca, uresničili ste moje sanje.

 

 

 

 

 •  PRIMOŽ DOLER - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

  

Od 10. leta starosti sem nosil očala, kasneje leče, pri 25tih pa vidim brez očal. Dr. Drev mi je uresničil te sanje. Operacija SMILE je bila zame enostavna in neboleča. Zahvaljujem se dr. Drevu in sodelavcem za prijaznost.

 

 

 

 

 • ISTOK ERJAVEC - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE

 

     

Ob okulističnem pregledu mi je dr. Tomec povedal za možnost operacij z vstavitvijo očesne leče. Glede na to, da sem imel očala z dioptrijo - 4.0 sem se po polletnem oklevanju odločil in napotil na pregled. Po pregledu na vrhonskih aparaturah so mi svetovali novo vrsto laserske operacije "SMILE". Z njihovo storitvijo sem zelo zadovoljen!

 

 

 

 • KOČEVAR DAMJAN - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE, prej dioptrija D -4,5 L -4,0

               

Zopet "VIDIM". Navdušen sem nad celotnim postopkom in posegom.

Hvala celotni ekipi očesnega centra VIDIM.


  

 

 • LANGUS TOMAŽ - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče, prej dioptrija D +2,25  L +2,75

 

Zadovoljstvo in veselje me spremljata od operacije naprej. Brez očal in brez leč bom lahko ustvarjal. In prva slika je tukaj. Hvaležen sem vsem prijaznem osebju, še posebej pa g. Boštjanu dr. Drevu.


 • HAUPTMAN KATJA - operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče, prej dioptrija D+3,25 c -8,25; L +4,00 c -5,00

 

               

Z vsem osebjem sem nadvse zadovoljna, še posebej z dr. Drevom, njihova dostopnost, prijaznost in človečnost so vrline, ki človeku, ki pride na tako zahteven operacijski poseg še kako olajšajo odločitev. O strokovnosti nisem imela nobenih dvomov, saj sem o dr. drevu veliko slišala le v superlativih in se o njih tudi prepričala. In še to: res drži: VIDIM :)23

 

 

 • ŽMAVC JANEZ IN SONJA - oba operirana z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče

 

               

Začelo se je preko kontaktnega centra s prijavo preko interneta. Prijavili so naju za prvi pregled, kateri naju je zalo presenetil in navdušil za operacijo. Operacija je potekala brez zapletov in bolečin. zahvaljujeva se vsemu osebju, posebno pa gospodu Drevu za uspešno opravljeno operacijo. Hvala!

 

 • DIVKOVIĆ DARIO - operiran po laserski metodi odprave dioptrij ReLEx SMILE, prej dioptrija D -1,75 C -0,75; L -2,00 C -0,75

 

                "BREZ BESED" samo nasmeh ("SMILE")

 

 • KOLARIČ SREČKO - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče - prej dioptrija D - 21,5, L - 17

 

               

Vse, ki imajo težave z vidom in se odločajo za ta poseg priporočam Očesni center VIDIM. Izkušnja je pozitivna, osebje pa prijazno, ustrežljivo in zelo strokovno.

 

 • KAVČIČ JANEZ - operiran z operacijo za odpravo dioptrije z zamenjavo znotrajočesne leče - prej dioptrija D - 0,5 C -2,25 L - 0,75; C: L -1

 

               

Po posredovanju Allin Medicine in vseh pregledih v Vidim Celje, po dolgem času spet vidim brez očal, se počutim svobodnega. Hvala prijaznim sestram in dr. Drevu.