Operacija dioptrije

Operacija dioptrije je spremenila moje življenje

Življenje brez očal in kontaktnih leč?

 
 

 

    

Ste se naveličali očal ali kontaktnih leč?

Vas očala ali kontaktne leče motijo pri delu, vsakdanjih opravilih, športu,...?

Imate  s kontaktnimi lečami občutek suhega očesa?

Se želite zjutraj zbuditi in preprosto VIDETI?

 

Stalno iščete očala?

Ne želite več vsake 2-3 leta po 45. letu menjavati bralnih očal in se hkrati znebiti tudi očal za daljavo?

 

 

Operacija dioptrije je rešitev!

Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili z DA ali ste vsaj pomislili na to, potem se oglasite v naši ambulanti in se naročite na pogovor o možnosti operativnega posega z vstavitvijo posebne očesne leče, ki bo rešila vse vaše težave.

OPERACIJA MED 21. IN 43. LETOM (Laser ali Vstavitev znotraj očesne leče?)

Laserska operacija je še vedno najbolj poznana pri ljudeh kot edina možnost korekcije dioptrije, vendar postaja vstavitev znotraj očesne leče ICL Visian vedno boljša alternativa laserskim posegom na očesu. Vsaka od operacij ima svoje prednosti in slabosti, kakor tudi svoje omejitve, zato niso primerne za vsakega posameznika. 

OPERACIJA PO 43. LETU

Operativni poseg je varen in je podoben postopku, ki ga uspešno opravljamo pri operacijah sive mrene. Največja razlika je v sami vgrajeni leči, ki je v primeru, ko se hočete znebiti tudi očal za branje, več-žariščna in naročena po meri za vsakega posameznega pacienta. Največkrat gre za vrhunsko nadstandardno lečo, proizvajalca ZEISS, obstajajo pa tudi leče drugih proizvajalcev.

Pokličite za informativni pregled in posvet

Informativnemu pregledu bo sledil posvet pri zdravniku specialistu, ki vas bo seznanil z možnimi rešitvami korekcije dioptirje. Po posvetu se boste lahko dogovorili za razširjen očesni pregled in večkratne meritve na natančnih laserskih aparaturah. Podatki  bodo osnova za načrt izvedbe varne očesne operacije in izračun, katera znotraj očesna leča ali katera laserska operacija je za posameznika najbolj primerna.

 

Preverite tudi operacijo sive mrene in web strani: www.ocesne-operacije.si