Spoštovani,

tudi mi z veliko skrbnostjo spremljamo dogajanje v povezavi s širjenjem okužbe koronavirusa.

Zaradi vašega in našega zdravja ter varnosti smo se odločili, da v negotovih časih širjenja virusa COVID-19 začasno spremenimo način zdravstvenih obravnav naših pacientov ter tako spoštujemo Odlok o dopolnitvi Odloka o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19.

VIDIM Očesni center (Vidim d.o.o. in Vidim Optika d.o.o.) izvaja zdravstvene storitve za paciente, pri katerih bi opustitev ali preložitev izvedbe zdravstvene storitve vodila v poslabšanje zdravstvenega stanja pacienta. Zdravstvena obravnava se na ta način zagotovi le pacientom, ki imajo negativno epidemiološko anamnezo in nimajo prisotnih znakov okužbe dihal.

Vse že naročene paciente prosimo, da ne prihajajo v naše ambulante oziroma v optiko brez našega predhodnega klica. V predhodnem klicu boste s strani našega osebja prejeli navodila o terminu in načinu vaše obravnave oziroma o izdaji pripomočkov.

Kontakt VIDIM d.o.o.:
Vsi pacienti v nenujnih primerih morajo predhodno vzpostaviti stik s klicnim centrom, ki bo dosegljiv od ponedeljka do petka med 8.00 – 16.00 uro na tel. številko: 080 16 13 ali na email: ambulanta@vidim.si oziroma preko kontaktnega obrazca Naročite se! na naši spletni strani www.vidim.si. Za nujne primere smo dosegljivi vsak dan na tel. številko: 059 230 961.

Kontakt Vidim Optika d.o.o.:
Za stranke smo dosegljivi na tel. številko: 03 491 29 00, od ponedeljka do petka med: 09.00 – 17.00 uro ali po emailu: vidimoptika@vidim.si

Skrbite za svoje zdravje in dobro počutje.

Ostanite zdravi!

Ekipa VIDIM