Spoštovani,

tudi mi z veliko skrbnostjo spremljamo dogajanje v povezavi s širjenjem okužbe koronavirusa.

Zaradi vašega in našega zdravja ter varnosti smo se odločili, da v negotovih časih širjenja virusa COVID-19 začasno spremenimo način zdravstvenih obravnav naših pacientov ter tako spoštujemo sprejeti sprejela Odlok o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19.

VIDIM Očesni center (Vidim d.o.o. in Vidim Optika d.o.o.) začasno zapira vsa svoja vrata od 16. marca do predvidoma 29. marca oz. do preklica ukrepov, in sicer za vse neposredne stike pacientov z našim zdravstvenim osebjem brez predhodnega telefonskega pogovora z nami.

V VIDIM Očesnem centru se prekine izvajanje preventivnih zdravstvenih storitev, razen tistih, katerih opustitev bi lahko imela negativne posledice za zdravje pacienta. Prav tako se odpovedujejo vsi specialistični pregledi in operativni posegi, razen zdravstvenih storitev, označenih s stopnjo nujnosti nujno in zelo hitro.

Vse paciente prosimo, da ne prihajajo v naše ambulante oziroma v optiko, brez da bi predhodno preverili, ali njihov termin obravnave ostaja v veljavi oziroma ali je moč pri nas prevzeti optične pripomočke. V predhodnem klicu boste s strani našega osebja prejeli navodila o terminu in načinu vaše obravnave oziroma o izdaji pripomočkov.

Kontakt VIDIM d.o.o.:

Vsi pacienti v nenujnih primerih morajo predhodno vzpostaviti stik s klicnim centrom, ki bo dosegljiv vsak dan od 12.00 -15.00 ure na tel. številko: 080 16 13 ali na email: ambulanta@vidim.si oziroma preko kontaktnega obrazca Naročite se! na naši spletni strani www.vidim.si.

Za nujne primere smo dosegljivi vsak dan na tel. številko: 059 230 961.

Kontakt Vidim Optika d.o.o.:

Tel. Številka: 03 491 29 00; email: vidimoptika@vidim.si

 

Skrbite za svoje zdravje in dobro počutje.

Ostanite zdravi!

Ekipa VIDIM