Širok nabor storitev za vse potrebe naših pacientov!

V Očesnem centru VIDIM že od leta 2005 skrbimo za vaš vid in vaše oči. V teh letih smo že številnim strankam pomagali do boljšega vida in življenja brez očal ali kontaktnih leč. Ves čas ponujamo najnovejše možnosti operacij in najsodobnejšo tehnologijo, ki nam skupaj s strokovnim osebjem omogoča, da opravljamo svoje poslanstvo. Torej zagotavljamo kakovostne specialistične zdravstvene storitve na področju okulistike in očesnih operacij.

Tehnološko napredni
Strokovno podkovani
Dostopni in prijazni
Mednarodno akreditirani

Rešite kratek vprašalnik!

Nič več motečih očal in dragih kontaktnih leč. Rešite vprašalnik in preverite, ali je laserska operacija dioptrije prava rešitev za vas!

Rešite kratek vprašalnik!

Nič več motečih očal in dragih kontaktnih leč. Rešite vprašalnik in preverite, ali je laserska operacija dioptrije prava rešitev za vas!

Z vami od svetovanja do okrevanja

Postopek pred operacijo se prične s posvetom z enim od naših svetovalcev, ki vam bo predstavil posamezne možnosti odprave dioptrije. Sledile bodo natančne meritve in pregledi na zahtevnih medicinskih aparaturah. Na koncu boste v pogovoru z zdravnikom in na podlagi rezultatov preiskav poiskali najboljšo rešitev. Po operaciji bomo skupaj skrbeli za vas in vaš vid in vas pripeljali do najboljšega možnega končnega rezultata.

Pacient je vedno na prvem mestu

Trudimo se, da se vsakemu pacientu vedno v celoti posvetimo od začetka povpraševanja po operaciji do končnega zadovoljstva. Med celotnim postopkom odgovarjamo na vsa morebitna vprašanja in pomisleke ter skupaj najdemo najboljše rešitve. Pri odločitvi o tem, kateri od posegov je najboljši za posameznika, se vedno poskušamo postaviti v kožo pacienta in se držimo načela: »Kar je dobro za pacienta je dobro tudi zame.«

Vrhunsko opremljeni prostori

Naše preglede opravljamo štirih vrhunsko opremljenih ambulantah, za operacijo pa imamo na voljo dve po najmodernejših standardih opremljeni operacijski sobi. Vsaka ambulanta je opremljena z najsodobnejšimi aparaturami, ki omogočajo hitro in učinkovito meritev in natančno diagnostiko. Obe operacijski sobi se nahajata v prostorih, ki zagotavljajo optimalne pogoje tako kirurgom kot pacientom in sta opremljeni z najsodobnejšo opremo.

Operacijska dvorana 1

Namenjena laserski odpravi dioptrije po metodah ReLEx SMILE z laserjem VisuMax podjetja ZEISS in Presbyond, Lasik in PRK z laserjem MEL 90 ZEISS.

Operacijska dvorana 2

Namenjena operacijam sive mrene, zamenjavi in vstavitvi znotrajočesnih leč in okuloplastičnim posegom.

Cenik

Cenik je veljaven od 01.02.2022.

Vse cene operacij veljajo za eno oko.

Za podrobnejše informacije o cenah kirurških in ambulantnih očesnih storitev pokličite na številko 059230961, kjer vam bodo svetovalci pojasnili okvirne cene, glede na vaše potrebe (individualna obravnava).

Cenik si lahko prenesete v obliki PDF datoteke tukaj.