Spoštovani, dobrodošli na naši spletni strani!

Veseli smo, da ste se odzvali priporočilu naše zadovoljne stranke. Na tem mestu boste izvedeli, kako lahko izkoristite priložnost za odpravo dioptrije s koriščenjem posebnega kupona za popust v višini 60 EUR.

Vsak mesec pripravimo za naše cenjene stranke tudi kakšno dodatno presenečenje, zato preverite aktualno ponudbo!

Zakaj izkoristiti to priložnost?

Vaš prijatelj vam je poslal priporočilo, ker želi, da se tudi vi osvobodite očal in kontaktnih leč. S kuponom za popust boste ob odločitvi za operativno odpravo dioptrije deležni ugodnosti. 

Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da boste deležni najboljše oskrbe, varnih postopkov in spremljanja pred, med in po posegu.

Pozabite na omejitve, ki jih predstavlja nošnja očal in kontaktnih leč.

Z operativno odpravo dioptrije boste osvobojeni vsakodnevnih težav, ki jih povzroča dioptrija. 

Kako izkoristiti ugodnost?

Prejeli ste e-pošto s priporočilom naše zadovoljne stranke. Spodaj se nahaja spletni obrazec, ki ga izpolnite z navedbo svojih podatkov. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam posredovali vse potrebne informacije.

Ponudba velja omejen čas, zato ne odlašajte!

Naše prijazne strokovne svetovalke vas bodo v najkrajšem možnem času kontaktirale in vam podale vse potrebne informacije o postopku odprave dioptrije. Če boste želeli, se lahko dogovorite za termin oftalmološkega pregleda za odpravo dioptrije.

Po opravljenem oftalmološkem pregledu za odpravo dioptrije boste ob nadaljnjem dogovoru za refraktivni poseg lahko izkoristili ugodnost in si tako zagotovili posebno ponudbo za odpravo dioptrije.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede naše storitve oziroma izvedbe postopka, vas vabimo, da nas kontaktirate. Dosegljivi smo na telefonski številki 080 16 13 (od ponedeljka do petka med 08. in 16. uro). Naša ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vas spremljala na poti do jasnega vida.

Veselimo se vašega obiska!

VIDIM ekipa

 
 

IZPOLNITE OBRAZEC

Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam posredovali vse potrebne informacije – vse to popolnoma nezavezujoče.

Z izpolnitvijo obrazca boste pridobili nujno potrebne informacije glede operativne odprave dioptrije in nenazadnje tudi kupon v vrednosti 60 EUR, ki ga lahko izkoristite pri posegu za odpravo dioptrije. Verjamemo, da ga boste z veseljem izkoristili! 🙂

    Vaši podatki za prevzem KUPONA ZA POPUST    VIDIM, očesni kirurški center d.o.o., Mariborska cesta 88

    T: 03 82 81 886

    www.vidim.si